De basisprincipes van LaserontharingTijdens dit intakegesprek wordt uitgelegd op welke manier u dan ook zich optimaal op een behandeling kunt voorbereiden. Zo kan zijn dit bijvoorbeeld niet nodig teneinde vanwege de treatment te epileren en/of te waxen. Van 6 tot 8 weken wegens een behandeling kan u dan ook lekkerder geen behandeling verdere aangaande de zonnebank produceren en voorkomt u langdurige blootstelling met natuurlijk zonlicht.

Natuurlijk luisteren wij aandachtig naar uw wensen en verwachtingen aangaande dit uitkomst. We zeggen u hoeveel laserbehandelingen benodigd zijn om dit te verwachten uitkomst te bereiken.

In uitzonderlijke gevallen komen blaasjes ofwel korstjes op de behandelde locatie. Die verdwijnen alweer na enkele dagen. Direct na een behandeling kunt u alle dagelijkse activiteiten weer hervatten.

Voor IPL worden lichtflitsen op  een te behandelen huid afgevuurd. Een sterkte die hierbij vrijkomt is via de te verminderen haren getransporteerd tot dit haarzakje, het haarzakje wordt verwarmd en zal kapot zodat er nauwelijks nieuwe haren verdere uit dit haarzakje mogen groeien.

Er bestaan meerdere laserbehandelingen benodigd voor een langdurige ontharing. Hoofdharen geraken gemaakt in een haarzakjes en die zakjes doorlopen een cyclus aangaande drie fasen.

Ja, in principe wel. Zowel een effecten zodra de behandelingen bestaan bij heren en vrouwen gelijk. Houd er desalniettemin rekening mee dat de kleur van de beharing en mate over beharing kan afwijkingen bij mannen en dames.

Het intakegesprek dient onder meer teneinde te bepalen ofwel u dan ook passend raakt voor een verzorging. Contra-indicaties kunnen bestaan epilepsie, zonneallergie, een aanwezigheid van kwaadaardige moedervlekken, het doormaken van ons infectieziekte, tatoeages in dit behandelgebied en dit behandeling betreffende enkele medicijnen. De arts mag dan regelmatig een laser ontharing overige treatment raden aan.

Wilt u vanwege altijd af met ongewenste haargroei aan overbeharing? Kies dan voor voor definitief ontharen! Het scheren, epileren of waxen biedt voor overbeharing slechts een tijdelijk uitkomst.

Bent u dan ook overtuigd dat definitieve ontharing wat vanwege u kan zijn, neem dan aanraking met het op voor dit maken van een afspraakje.

Permanent ontharen vormt een einde aan scheren, harsen, epileren ofwel waxen met aanwezige lichaamsbeharing. Laserontharing is permanent, zodat u iedere dag verzorgd wegens de dag kunt komen.

Die kleurverandering is dikwijls tijdelijk. Ingeval u hinder bezit van huidaandoeningen, bijvoorbeeld eczeem of ons koortslip, kan de verzorging beter op een ander tijdstip gepland geraken.

Een laserenergie wordt geabsorbeerd via dit pigment in een haarvaatjes. De kracht gaat omgezet worden in warmte, zodat veel haarzakjes tegelijkertijd worden vernietigd. Op die manier kan zijn terugkeer over een haargroei vervolgens niet verdere geoorloofd.

Laserontharing mag buiten verdoving worden uitgevoerd. De meeste mensen beleven een verzorging als enigszins pijnlijk. Omdat wij gedurende een laserbehandeling koelen betreffende ons speciaal hiertoe ontwikkelde koeltoestel het koude lucht uitblaast, is een behandeling buiten verdoving juist te verdragen.

Uw zorgverzekeraar kan u precies vertellen op welke vergoeding u dan ook recht bezit. Laserontharing kan middels uw aanvullende zorgverzekering volledig of gedeeltelijk vergoed geraken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *